De Groene Morgen stelt zich voor

Welmoet en Hanno

Wij zijn Hanno (1975), Welmoet (1977), Luna (2012) en Mila (2014). Wij besloten tien jaar geleden DWO op te richten omdat we graag milieuvriendelijk willen leven, samen met anderen. Hanno is leraar maatschappijleer in Arnhem en actief voor Groenlinks in de lokale politiek. Welmoet begon 15 jaar geleden met een biologische tuinderij in Hemmen en verkoopt biologische groente. Luna houdt van bloemen en tekenen, en Mila is dol op zwemmen.

Liesbeth & Willem Jan

Liesbeth (1957) en Willem Jan (1955) zijn allebei beroepsmatig bezig met beeldende kunst. Liesbeth is kunstenaar en Willem Jan werkt in het Van Abbemuseum in Eindhoven. Beiden zijn zeer gemotiveerd om op een ecologische en gemeen-schappelijke manier te wonen. Ze zijn al ruim een jaar lid van DWO. Liesbeth zorgt binnen de werkgroep PR & Communicatie voor de mail en het adressenbestand en Willem Jan is voorzitter van het bestuur.

Ivenne

Ivenne (1982) in het dagelijks leven werkzaam bij Nederlands grootste waterbedrijf. Daarnaast is ze actief als grafisch vormgever. Ze woont inmiddels alweer 17 jaar in Zetten en is graag in de natuur om te wandelen, fietsen of foto’s te maken. “DWO is een prachtig initiatief waar ik al snel enthousiast voor was. Het is bijzonder inspirerend om samen met anderen een duurzaam project van de grond te trekken. Ieder vanuit zijn of haar eigen kracht.”