Aanmelden

Als je interesse hebt in ons project kun je je aanmelden via het formulier rechts. Elke paar maanden is er een informatiemiddag op zondag in Hemmen. Na aanmelding op deze pagina wordt je uitgenodigd voor de volgende infomiddag.

Op deze informatiemiddag krijg je uitleg over het project, de stand van zaken en het lidmaatschap. Na de informatiebijeenkomst kun je je opgeven voor een huiskamerbijeenkomst met een persoonlijke insteek en wederzijdse kennismaking. De volledige aanmeldprocedure is weergegeven in het stroomdiagram dat hieronder staat afgebeeld.

Als je nu al overweegt om in het project te komen wonen, dan is het belangrijk alle velden in te vullen, zodat we enigszins weten wat we van je kunnen verwachten. Zo niet, dan volstaat het invullen van de verplichte velden (aangegeven met een *).

Van toekomstige bewoners verwachten wij dat zij zich volledig in onze visie en uitgangspunten kunnen vinden. Ook is het belangrijk dat je ongeveer een dagdeel per week kunt bijdragen aan de realisatie van het project.

Aanmeldformulier

8 + 5 =