De Groene Morgen Stelt zich voor

Liesbeth & Willem Jan

‘Liesbeth (1957) en Willem Jan (1955) zijn allebei beroepsmatig bezig met beeldende kunst. Liesbeth is kunstenaar en Willem Jan werkt in het Van Abbemuseum in Eindhoven. Beiden zijn zeer gemotiveerd om op een ecologische en gemeenschappelijke manier te wonen.

Ze zijn al ruim een jaar lid van DWO. Liesbeth zorgt binnen de werkgroep PR & Communicatie voor de mail en het adressen-bestand en Willem Jan is voorzitter van het bestuur.

Ruth Pasternak

Hoi allemaal, leuk dat je dit leest! Ik ben Ruth, 28 jaar, communicatieadviseur en docent Nederlands, creatieveling en natuurliefhebber. Ik wil graag privé en professioneel de wereld een beetje mooier maken. Door in de tuin zo veel mogelijk bijenbloemen te planten, door de jeugd op school extra veel aandacht te geven. Daarnaast zijn cello spelen, boeken lezen, goede gesprekken voeren met vrienden, yoga en zwemmen mijn lievelingsbezigheden. Bij DWO help ik bij alles wat met communiceren te maken heeft. Mijn motto: verbeter de
wereld, begin bij jezelf.

Welmoet & Hanno

Wij zijn Hanno (1975), Welmoet (1977), Luna (2012) en Mila (2014). Wij besloten tien jaar geleden DWO op te richten omdat we graag milieuvriendelijk willen leven, samen met anderen. Hanno is leraar maatschappijleer in Arnhem en actief voor Groenlinks in de lokale politiek. Welmoet begon 15 jaar geleden met een biologische tuinderij in Hemmen en verkoopt biologische groente. Luna houdt van bloemen en tekenen, en Mila is dol op zwemmen..

Ivenne

Ivenne (1982) is in het dagelijks leven werkzaam bij Nederlands grootste waterbedrijf en daarnaast actief als grafisch vormgever. In haar vrije tijd is ze graag in de natuur om te wandelen, fietsen of foto’s te maken. “Voor mij begint een duurzaam leven bij een duurzame woning/wijk. Bij De Groene Morgen kan ik dat samen met anderen realiseren. Iedereen vanuit zijn of haar eigen kracht. Dat voelt bijzonder goed”.